27
apr.
2019

Gradinița Româno-Americană la Ziua Poliției

Nu există comentarii admin

Printre activitățile pe care încercăm să le organizăm zilnic cu și pentru copii, deplasările la anumite evenimente reprezintă cel mai eficient workshop de învățare a lucrurilor noi și foarte utile.
Am participat la Ziua Poliției Române, eveniment desfășurat în centrul Bacăului, unde copiii au avut ocazia să vadă îndeaproape ce fac reprezentanții siguranței naționale.

Cei mici au putut vedea echipamentul din dotare, procedurile și măsurile care se iau în diferite situații, dar și mașinile de intervenție ale polițiștilor. Aceștia le-au povestit despre misiunile la care participă și cei mici au avut parte și de o demonstrație din partea mascaților, criminaliștilor, polițiștilor rutieri, de prevenire a criminalității și de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe periculoase, alături de o expoziție cu echipamente și autospeciale folosite la intervenții și un laborator criminalistic cu atelier de amprentare.

Încă o zi interesantă și plină de informații noi la Grădinița Româno-Americană și ne dorim să avem din ce în ce mai multe.

Comentează

Programează o vizită

0742 423 333